top of page

Ketahui Rahsia Bagaimana Menjana Wang

5 ANGKA DALAM  MASA SEBULAN Walaupun Anda Sibuk Bekerja. Kami akan Bongkarkan Cara untuk Buat  RM100 hanya dalam masa 1 JAM Sahaja! Bukan Sekali Dua, tapi berkali-kali.

Dah Ramai Yang Berjaya Hanya Dengan Menyertai Webinar atau Seminar ini.

Anda Akan Di Bimbing oleh Barisan Mentor-Mentor Yang telah Berjaya didalam Platform Perniagaan Kecantikan ini.

Adakah Anda Nak belajar Bina Perniagaan Sendiri dengan cara yang santai & mudah difahami?

 

Anda tak teringin ke nak berjaya seperti mereka ni?

39930096_682244738806393_130002713238201

" Dahulunya Saya merupakan seorang Engineer dan menjalankan Perniagaan di Platform Kecantikan ini secara part time saja. Alhamdullilah..setelah mendapat tunjuk ajar dari Kak Zue, saya kini telahpun berjaya meraih pendapatan 5 Angka Sebulan. Pencapaian Paling membanggakan adalah apabila Saya & Suami berjaya membawa kedua ibubapa kami menunaikan Umrah bersama-sama & Berjaya memiliki rumah idaman Berharga lebih RM700K hasil dari perniagaan ini. Saya sangat bersyukur dipertemukan dengan Perniagaan ini. " - Ann, KL (Pemilik Harisya Beauty Home Spa)

Dhiya menjalankan Perniagaan ini ketika berkerja sebagai admin assitant di salah sebuah syarikat Developer. "Kini saya telah pun menjalankan perniagaan ni secara sepenuh masa & dalam masa setahun sahaja saya telah pun mengumpul pendapatan sebanyak RM100K. Perniagaan ini sangat mudah dijalankan & masa juga sangat fleksible. Saya mempunyai banyak masa untuk menguruskan anak & rumah. Terima kasih kepada kak Zue atas bimbingan yang diberi" - Dhiya, KL (Owner Dhiyaz Home Facial Spa)

93930444_3134858653232306_59275913356650
118530684_3207633372606629_4069278509527

" Alhamdullilah....walaupun saya merupakan seorang HR Manager di salah sebuah syarikat swasta tapi masih mampu membahagikan masa untuk menjalankan Perniagaan ini kerana ianya sangat-sangat mudah, cepat dan boleh dijalankan dimana-mana sahaja kita berada. Saya telah mendapatkan khidmat nasihat dan tunjuk ajar dari Zue, dalam masa satu bulan sahaja saya berjaya menjana income lebih dari RM10K.  Ini merupakan perniagaan yang paling mudah dijalankan & sesiapa sahaja mampu berjaya dengan platform  ini" - Herlina, Johor Bahru  (Pemilik Lina Korea Korean Skin Beauty Academy)

Ada banyak lagi testimoni mereka yang berjaya!!                      Nak Tengok? Tonton Video Testimoni ini:

Anda Teruja....mahu income seperti mereka. Ingin bersua muka sendiri dengan mereka-mereka yang dah berjaya!? Teruskan membaca hingga habis...      

Beauty Business Preview

Beauty Business Preview

Mainkan Video
  • Ingin mencari side income di tahun mencabar 2022?

  • Nak bantu tingkatkan taraf ekonomi keluarga?

  • Anda Tiada Pengalaman Memang Zero Knowledge Berniaga?

  • Tiada Modal Yang Besar untuk Berniaga?

  • Busy & Tiada Masa yang banyak untuk Berniaga?

  • Nak Bimbingan Dari Mentor untuk Mula Berniaga?

  • Takut Kena Tipu atau terjerat dengan Scam-Scam yang bermaharajalela sekarang?


Jika semua jawapan anda "YA!", anda berada di tempat yang betul

Kerana Kami Ada Jawapan

Untuk Setiap Persoalan Anda!!

Salam perkenalan,

Saya ZULIANA, seorang TRAINER, COACH & BEAUTY CONSULTANT UNTUK PERNIAGAAN PLATFORM KECANTIKAN. Saya memiliki kepakaran dalam melatih & membimbing usahawan-usahawan wanita yang ingin menceburkan diri di dalam bidang  KECANTIKAN  dan  mempunyai pengalaman yang luas sebagai  USAHAWAN DI PLATFORM KECANTIKAN

Kini saya telah melatih lebih dari 2000 pengusaha kecantikan & menggunakan pengalaman yang saya perolehi untuk membantu para usahawan wanita yang ingin berkecimpung didalam Perniagaan kecantikan ini.

Selain itu, saya juga aktif MEMBANTU & MELATIH para usahawan ini dengan memberi seminar & talk berkenaan selok belok bidang kecantikan melalui SEMINAR ONLINE & BEAUTY EVENT yang dianjurkan di seluruh negara.

Pengalaman selama berkecimpung dalam bidang Kecantikan ini telah banyak membentuk saya menjadi Seorang USAHAWAN WANITA seperti yang anda lihat pada hari ini.