Rahsia USAHAWAN MOBILE HOME FACIAL SPA Menjana Wang 5 ANGKA DALAM  MASA SEBULAN Senyap-Senyap Dengan HANYA 1 JAM SETIAP SESI FACIAL Kini Terbongkar! Bukan sekali atau dua kali, tapi berkali-kali dapat Repeat Order!

Ramai usahawan-usahawan wanita memperoleh rezeki-rezeki di bawah SECARA SAMBILAN & SEPENUH MASA melalui BISNES HOME MOBILE FACIAL SPA. Mahukah anda memiliki pendapatan lumayan, masa yang flexible, dan bercuti ke luar negara seperti ini DENGAN HANYA BEBERAPA FACIAL APPOINMENT  TANPA PERLU MENYENTUH DUIT GAJI ATAU DUIT SIMPANAN ANDA?

Adakah Anda Nak belajar Bisnes Home Mobile Facial Spa dengan cara yang santai & mudah difahami?

 

Anda tak teringin ke nak berjaya seperti mereka ni?

" Saya merupakan pekerja di salah sebuah syarikat swasta dan menjalankan bisnes Home Mobile Spa ini secara part time saja. Alhamdullilah..setelah mendapat tunjuk ajar dari Kak Zue income melalui bisnes facial pada bulan pertama sahaja telah mencecah RM 5 ribu ringgit. Happy sangat-sangat" - Ann, KL (Pemilik Harisya Beauty Home Spa)

" Saya merupakan seorang OKU dan memulakan perniagaan Home Mobile Spa ini secara santai-santai saja dengan niat ingin mencari rezeki lebih bagi membantu suami dan keluarga, tapi tanpa disangka-sangka bisnes ini telah merubah hidup kami. Tambahan pula bisnes ni boleh dijalankan secara flexi hour jadi amat mudah untuk saya jadualkan masa untuk berbisnes & meluangkan masa bersama keluarga. Hasil bimbingan dari Zue Beauty Facial membolehkan saya menjana income sebanyak RM 10,400 dalam masa tiga minggu sahaja. Terima kasih kak Zue dari Zue Beauty consultant & services" - Eiya, Alor Setar (Owner Eiya Beauty Spa & Makeup)

" Alhamdullilah....walaupun saya merupakan seorang student di salah sebuah universiti tempatan tapi masih mampu membahagikan masa untuk menjalankan bisnes Home Mobile Spa ini kerana ianya sangat-sangat mudah, cepat dan boleh dijalankan dimana-mana sahaja kita berada. Saya telah mendapatkan khidmat nasihat dan tunjuk ajar dari Zue, dan setelah 4 bulan beroperasi income melalui bisnes facial saya telah mencecah RM17,000.  Bersyukur sangat-sangat kerana saya telah membuat sebuah perniagaan yang amat mudah untuk dijalankan & mempunyai market yang sangat besar di Malaysia" - Eisza, Johor Bahru  (Pemilik Eisza Home Beauty Facial)

Ada banyak lagi testimoni mereka yang berjaya!! Anda Teruja....mahu income seperti mereka. Ingin bersua muka sendiri dengan mereka-mereka yang dah berjaya!? Teruskan membaca hingga habis...

 

 

Nak Belajar Buat Bisnes Spa Dengan Cara Yang paling Berkesan dan "KURANG/TIADA MODAL" Macam Usahawan Mobile Home Facial Spa Ni?

(Anda pasti kagum tengok video mahal ni dari awal sampai habis!)

Ingin mencari side income di tahun mencabar 2019?


Jika semua jawapan anda "YA!", anda perlu tahu tentang kehebatan

ZUE BEAUTY CONSULTANT & SERVICES (ZBCS)

Kerana Kami Ada Jawapan

Untuk Setiap Persoalan Anda!!

Salam perkenalan,

Saya ZULIANA, seorang TRAINER, COACH & BEAUTY CONSULTANT UNTUK BISNES HOME MOBILE FACIAL SPA. Saya memiliki kepakaran dalam melatih & membimbing usahawan-usahawan wanita yang ingin menceburkan diri di dalam bidang  HOME MOBILE FACIAL SPA  dan  mempunyai pengalaman yang luas sebagai  BEAUTICIAN FACIAL SPA. Tugas saya pada ketika bergelar Beautician Spa ialah memberikan servis facial secara eksklusif kepada pelanggan-pelanggan saya. Kini saya menggunakan pengalaman yang saya perolehi untuk membantu para usahawan wanita yang ingin berkecimpung didalam bisnes kecantikan ini.

Selain itu, saya juga aktif MEMBANTU & MELATIH para usahawan ini dengan memberi seminar & talk berkenaan selok belok bidang kecantikan melalui KELAS-KELAS PREVIEW & BEAUTY EVENT yang dianjurkan di seluruh negara.

Pengalaman sebagai Beautician selama berkecimpung dalam bidang Kecantikan ini telah banyak membentuk saya menjadi Seorang BEAUTY CONSULTANT seperti yang anda lihat pada hari ini.

APA ITU MOBILE HOME FACIAL SPA??

Kepada yang pertama kali terbaca tentang Home Mobile Facial Spa, demand servis Facial  merupakan carian terbesar di MALAYSIA  dengan Peluang memperoleh income sehingga RM98 – RM450  DALAM MASA SATU JAM SAHAJA! Ia jauh mengatasi pasaran-pasaran lain seperti jualan barangan kecantikan kerana anda menawarkan SERVIS kepada customer berbanding jualan yang sememangnya untung secara ONEOFF.

Kalau dulu FACIAL hanya boleh dibuat di pusat-pusat ataupun salon-salon kecantikan sahaja, kini ia sudah boleh dilakukan secara MOBILE ataupun BERGERAK!! Anda bebas untuk berbisnes di mana-mana sahaja, pada bila-bila masa!!

Apa yang hebat tentang Bisnes Mobile Home Facial Spa ialah, KITA SEMUA BOLEH MENJANA PENDAPATAN YANG LUMAYAN DENGAN CEPAT DAN MUDAH!!

MENGAPA ANDA MESTI MEMILIH BISNES HOME MOBILE FACIAL SPA?

Tahukah anda bahawa market BEAUTY merupakan salah satu LUBUK PALING MUDAH DAN CEPAT kalau nak jana PENDAPATAN YANG SANGAT LUMAYAN? Ini kerana:

 • Anda akan mendapat pulangan yang lumayan dan pantas berbanding bisnes lain!

 • Mencari pelanggan bukanlah sesuatu yang susah kerana anda menawarkan servis facial ke rumah, wanita mana yang tak sukakan kecantikan!?

 • Facial adalah market yang evergreen, anda boleh menjana wang sepanjang musim!

 • Anda bebas menjana pendapatan di mana-mana sahaja dan pada bila-bila masa kerana bisnes anda adalah secara mobile!

 • Anda akan mempunyai  masa yang flexible kerana setiap appointment dipersetujui oleh anda & pelanggan anda!

 • 100% keuntungan anda punya, tak perlu dikongsi dengan sesiapa! Ia hanya bergantung kepada diri sendiri!

 • Anda hanya perlu menggunakan sedikit sahaja masa, tenaga dan modal!

HOME MOBILE FACIAL SPA ADALAH SANGAT MUDAH!

 

TETAPI IANYA BUKANLAH SEMUDAH ITU KALAU ANDA TIDAK MEMPUNYAI ILMU YANG BETUL!!!

Anda mungkin akan kerugian beribu-ribu (atau puluhan ribu, dan mungkin juga ratusan ribu) ringgit jika tidak mendalami betul-betul ilmu berkaitan bisnes facial ini! Bacalah “tragedi sadis usahwan wanita” di bawah:

 • Seorang usahawan wanita kerugian RM 50,000 dalam masa 1 bulan sahaja kerana terlalu yakin sehingga tidak mendalami kos kawal selia premis kecantikan!!

 • Seorang usahawan kecantikan kerugian lebih RM100,000 sebelum memulakan perniagaan akibat terlalu percayakan kepada rakan niaga

 • Ada yang membuat pinjaman peribadi sehingga RM200,000 untuk memulakan bisnes spa kecantikan sendiri. Tetapi dalam masa 2 minggu, modalnya habis licin akibat tiada ilmu setup bisnes kecantikan! Malangnya, beban hutang perlu ditanggung sehingga 10 tahun lamanya

 • Kena tipu lebih RM80,000 kerana membeli peralatan spa dan bahan-bahan rawatan kulit yang tidak bermutu & tiada pensijilan sah

Mahukah anda melalui pengalaman perit sebegitu...??

SAYA TIDAK MAHU ANDA JADI BEGITU!!

SAYA MAHU ANDA BERJAYA DALAM BISNES HOME MOBILE FACIAL SPA!!

 

Kerana itulah saya ingin menjemput anda ke Kelas-kelas Beauty Preview ataupun Beauty Event anjuran Kami bagi mendapatkan pendedahan awal Bagaimana untuk memulakan Perniaagan Home Mobile Facial Spa Anda Sendiri!!

Nak tengok bukti profit & Testimoni dari usahawan wanita yang dah berjaya lagi? Ada berlambak >>DI SINI<<

Fikirkan sejenak, adakah anda mahu Bisnes:

(A) Untung RM1000 dengan 10 orang pelanggan?

atau

(B) Untung RM1000 dengan SEORANG CUSTOMER sahaja?

Jika jawapan anda (B), ANDA WAJIB HADIR KE CLASS PREVIEW OR BEAUTY EVENT anjuran ZUE BEAUTY CONSULTANT & SERVICES!

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI ATAU PM "MOBILE SPA" NO DI NO PHONE DI BAWAH:

ATAUPUN TERUS DAFTAR DI PAGE BERIKUT:

Mulakan Perniagaan Home Mobile Facial Spa anda sendiri!

© 2019 ZUE Beauty Facial by Marvelous FZ

 • email
 • 017-2232212
 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon

010-6552738